Total Tayangan Halaman

Yang Herba Bantuan Sinusitis?

Yang Herba Bantuan Sinusitis?

Resdung adalah satu keadaan di mana sinus atau saluran hidung mendapatkan radang. Ini seterusnya menyebabkan pelbagai gejala dan tidak selesa ke permukaan. Keadaan ini agak terkawal dan mudah dijaga - rehat, air yang banyak dan ubat-ubatan ke kaunter mungkin cukup dalam menjaga masalah ini. Walaupun mungkin ada masalah dengan mengambil air yang banyak atau berehat, anda mungkin menghadapi beberapa ketika menggunakan ubat-ubatan konvensional. Sudah tentu, kita semua tahu bahawa ubat-ubatan konvensional melakukan kerja; mereka benar-benar boleh bekerja sangat cepat untuk menyediakan anda dengan relief, tetapi sesetengah daripada mereka mungkin datang dengan harga tertentu tambahan untuk membayar - kesan sampingan.

Memandangkan bahawa anda sudah menderita, kesan sampingan mungkin tidak benar-benar menjadi sesuatu yang anda mahu berurusan dengan juga. Kesan sampingan tertentu seperti loya, pening, muntah-muntah, cahaya headedness dan mengantuk hanya sebahagian daripada kesan-kesan sampingan yang mungkin anda hadapi, yang mungkin sebab mengapa kebanyakan orang cenderung untuk melihat ke dalam pilihan lain apabila merawat resdung - herba. Tidak seperti ubat konvensional yang bekerja secara langsung untuk menghapuskan jangkitan sinus, herba memberikan kelegaan serta menguatkan sistem imun anda, membolehkan pemulihan yang lebih semula jadi.

Jika anda berminat untuk menggunakan herba untuk menangani isu-isu sinus anda, berikut adalah beberapa yang anda boleh mulakan dengan;

Astralgus: Dikenali banyak herba untuk hartanah penyesuaian, bermakna; ia akan membantu badan anda untuk menyesuaikan diri dengan kebanyakan gangguan yang mungkin anda hadapi. Untuk resdung, Astralgus akan membantu dalam penipisan keluar lendir, membolehkan anda untuk berasa lega dengan penyaliran keluar saluran hidung tersumbat anda. Ia juga mengandungi ciri-ciri anti-virus tambahan menjadikannya alternatif yang sangat baik untuk bukan sahaja penghapusan isu sinus tetapi juga untuk mengelakkan masalah resdung masa depan ..

Cendawan Reishi: Walaupun secara umumnya dianggap oleh banyak untuk memberi manfaat kepada pesakit kanser, cendawan Reishi juga dikenali untuk hartanah untuk mengurangkan reaksi alahan bawaan udara itu. Selain sebagai pencegah sinusitis baik, Reishi juga mengandungi peptidoglycans yang secara langsung boleh merangsang sistem imun anda, membolehkan anda untuk pulih lebih cepat dan meneruskan fungsi badan yang normal.

Halia: Selain sebagai salah satu daripada bahan-bahan masakan yang paling popular di seluruh, halia juga telah digunakan untuk merawat pelbagai gangguan dan masalah pernafasan, termasuk resdung. Untuk penghidap, persediaan halia boleh menggalakkan peredaran yang lebih besar membolehkan penghantaran lebih cepat dan penggantian sel-sel darah putih bertanggungjawab untuk berurusan dengan penyakit. Halia dengan kesannya expectorating boleh membantu memecahkan lendir tersumbat dalam saluran hidung yang membolehkan ia untuk dilepaskan keluar dari tubuh dan dengan itu membawa kelegaan.

Dalam merawat resdung, herba adalah pilihan yang baik. Sampel yang dinyatakan di atas hanyalah sebahagian daripada beberapa yang anda akan dapat dengan mudah mencari di pasar raya. Bagi mereka yang tidak cukup biasa dengan jenis herba ia akan menjadi yang terbaik untuk mendapatkan bantuan daripada seorang pakar. Herba akan dapat mencadangkan nasihat serta menyediakan mana-mana daripada herba yang anda perlukan, menginsuranskan bahawa anda mendapatkan yang terbaik daripada herba yang anda gunakan. Jadi belajar lebih lanjut mengenai herba jika anda mahu kelegaan daripada sumber semula jadi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar